Najnovšie recenzie zo sekcie Sprchové hlavice
Je to už druhá, ktorú mám. Predtým som mal hlavicu s funkciou, ale keďže som ju nevyužíval, tak stačí obyčajná. Predošlá hlavica vydržala asi 10 rokov.
- O.k.
- Čokoľvek budem potrebovať z Vášho sortimentu, objednám si to len od Vás. Ste rýchly a dá sa na Vás spoľahnúť
zatiaľ spokojnosť
- Dobry prud vody
- Gumenne trisky
Poslali ste mi úplne iný produkt ako som si objednal. ja som si objednal ten, ktorý je na obrázku a vy ste mi poslali jednohlavicový.
- Aká je veľká, o to viac šetrí vodu. Dobre sa s ňou sprchuje. Nemá chybu.
- Naozaj usporna hlavica
- Tichy chod nehuci
- 4 nastavitelne stupne
- Ziadne
Zatiaľ mám skúsenosť s iným podobným produktom tohoto výrobcu. Predpokladám, že budem spokojný.
- Za dobrú cenu vynikajúci produkt.
- Nemám nič.
- šetrí vodu
prietok vody je citeľne pomalší, oproti bežnej hlavici a tak sa sprchujem o niečo dlhšie ... aj napriek tomu odporúčam. Už som si na to zvykol. Celkovú úsporu odhadujem na 30-40 percent.
Kde sa nachádza čistiace sitko, ktoré je kreslené v manuáli a ako sa vyberá z ručnej sprchy?
- Funguje ako má. Výhodou je aj možnosť naplniť hlavicu šampónom.
- kvalitná vodu šetriaca sprcha
- cenovo dostupná značková sprcha
Za dostupnú cenu značkový výrobok.
- pekny dizajn
- Vihodne
- Velka hlavica, zaujimavy design.
nano pena vôbec nefunguje. na vyčistenú sklenú sprchovú zástenu sme naniesli podľa návodu, po troch týždňoch je zástena opäť matná od vápnika vo vode.
kvalita
Zobrazujem 161 - 180 zo 293 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...15 Ďalšie »